Er zijn individuele begeleidingen mogelijk bij de psycholoog en bij de diëtiste. Bij elk van hen start de begeleiding met een intakegesprek waar we uitgebreid kennis maken en het probleem en de doelen van de begeleiding in kaart brengen. 

Het intakegesprek kost 60 euro (1u) bij de diëtiste en 70 euro (1u.) bij de psycholoog. Opvolggesprekken komen bij de diëtiste op 30 euro voor 30 min. en op 70 euro (1u.) bij de psycholoog. Er zijn beperkte terugbetalingen mogelijk. U contacteert hiervoor best uw eigen mutualiteit. Voor een overzicht van de terugbetaling bij de psycholoog kan u hier terecht. 

Durf, kies, leef en ga ervoor...

Webinar Body Talk: 5 Mei 2021Er zijn groepssessies beschikbaar voor verschillende modules. Na de paasvakantie start een module op rond denkfouten. Hierbij ga je aan de slag met irrationele gedachten over jezelf en jouw lichaamsbeeld. Deze gedachten kunnen een grote invloed hebben op hoe je je voelt. De module over denkfouten omvat 4 online sessies (1,5u. op vrijdagavond) en gaat in een kleine groep van maximum 5 personen door. De prijs van de module is 80 euro.

Een tweede module gaat over het gebruik van sociale media. Hoe kan sociale media jouw denkpatroon in positieve of negatieve zin beïnvloeden? Hoe ga je hiermee aan de slag? Deze module gaat eveneens in een kleine groep van maximum 5 personen door en omvat 2 online sessies (1,5u. op vrijdagavond). De prijs van de module is 40 euro.Enkel jongeren/jongvolwassenen en volwassenen die in begeleiding zijn bij Vzw Empathie, Nieuw Eetverbond en/of Praktijk Liv kunnen zich aanmelden voor de groepssessies


keyboard_arrow_up
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x