27 september 2016

Steun het goede doel


Gabriel Rios - benefietconcert
Zaterdag 8 oktober 2016 om 20 u voor Vzw Empathie - Bijloke Gent

“Art is the highest form of hope” (G.Richter)
Waar anorexia en kunst elkaar raken…

Het zou het Vzw Empathie-team heel veel plezier doen jullie die avond te mogen verwelkomen om samen te genieten van dit benefietconcert van een schitterende performer! Gabriel verwent u en de Vzw Empathie met een benefietconcert op zaterdag 8 oktober 2016 om 20.00 u stipt in de Bijloke te Gent.

Koop hier uw ticket aan € 65,00 (rang 1) voor een uniek concert met uitgebreide receptie achteraf, of aan € 30,00 (rang 2) zonder receptie, ter ondersteuning van de werking van Vzw Empathie.
We hopen u met veel vrienden te mogen verwelkomen!

Namens de vele vrienden van Vzw Empathie,
De Raad van Bestuur
Diederik Bostoen, Patty Annicq, Christine Mussche, Florent Godin, Bruno Vander Stichele


Gabriel Ríos is een Puerto Ricaans-Belgisch muzikant, die tegenwoordig in Brooklyn woont. Hij studeerde schilderkunst in Gent aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten. Ríos is zowel gitarist als zanger en tekstschrijver.

Sinds meer dan 12 jaar biedt het multidisciplinair team van VZW Empathie een ambulante therapeutische aanpak en oplossingsgerichte zorg aan voor mensen die vechten met een eetstoornis alsook voor hun directe omgeving. Niet gesubsidiëerd door het Riziv, dient uw donatie of sponsorgeld uitsluitend om de werking van een dagcentrum verder mogelijk te maken.


Copyright © 2016 vzw empathie, All rights reserved.
-

Our mailing address is:
vzw empathie
KONING LEOPOLD2LAAN 26D
GENT 9000
Belgium

keyboard_arrow_up
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x