Cedric Arijs

(Sport)psycholoog/Tabakoloog

Psycholoog voor een leven in beweging

De vraag hoe we in onze moderne maatschappij de nood of druk om te presteren kunnen combineren met zorg dragen voor ons fysiek en mentaal welzijn houdt me enorm bezig als psycholoog. Mijn specialisaties richten zich dan ook vooral op deze balans.

Als prestatie- & sportpsycholoog help ik mensen hun resultaten verder te verbeteren of een volgende niveau te bereiken aan de hand van mentale technieken en persoonlijke groei. Dit aanbod is er specifiek voor sporters, maar zeker ook voor andere personen in een prestatiecontext (podiumkunsten, daytrading, bedrijfsleven, zelfstandigen, …).

Als gezondheid- & bewegingspsycholoog begeleid ik mensen naar blijvende gedragsverandering en een gezonder leven. Ik help cliënten milder zijn voor jezelf, leren intuïtief bewegen en je hoofd gebruiken als vriend in plaats van vijand tijdens jouw inspanningen richting een gezonde levensstijl. Het mentale aspect is vaak de ontbrekende schakel om over te gaan van wensen naar actie en resultaten (en die resultaten vol te houden).

Als algemeen psycholoog wil ik algemene mentale uitdagingen die kunnen voorkomen in een mensenleven een ruimte geven en aanpakken zodat jij terug grip krijgt op de situatie. Ik help je (pro)actief in het leven te staan in plaats van het reactief of passief te ondergaan. Leven in plaats van overleven.

Ten slotte, help ik als erkend tabakoloog mensen stoppen met roken aan een verlaagd tarief dankzij de voorziene steun van de overheid.

In mijn vrije tijd vind je me bewegend in de natuur met m’n gezin en onze actieve hond; klauterend en lopend in de modder tijdens een obstakelrun; genietend van een concert of festival; of rustig thuis in de zetel met een fantasy boek of videogame.


Opleidingen

Master Klinische Psychologie (Universiteit Gent, 2012)

European Master of Sport & Exercise Psychology (University of Thessaly, Griekenland & University of Leipzig, Duitsland, 2014)

Permanente Vorming Tabakologie & Rookstopbegeleiding (inter-universitaire opleiding, VRGT, 2017)

Acceptance & Commitment Therapy (ACT Academie, 2015)

Online Counselling Services & Training (OCST, 2017)

Basisopleiding EMDR deel 1 (Integrativa, i.o., 2020)


Voor meer info over mij, neem gerust ook een kijkje op mijn eigen website: www.cedricarijs.com


Contact:

Cedric Arijs

Cedric.arijs@gmail.com

0496 34 73 80

Vrijblijvende kennismaking online: https://calendly.com/cedric_sportpsy/intake

Social media:

Facebook: https://www.facebook.com/CedricArijsSportpsycholoog/

Twitter: https://twitter.com/CedricArijs

Instagram: https://www.instagram.com/sportpsy_cedric/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/cedricarijs/

keyboard_arrow_up
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x