Fien Heungens

Psycholoog

Ik werk ondertussen al meerdere jaren als klinisch psycholoog in een privé-praktijk. Daarnaast werk ik ook deeltijds als docent aan de Odisee Hogeschool in Gent binnen de opleiding voedings-en dieetkunde. 

Ik heb reeds ervaring in het begeleiden van jongeren en jongvolwassenen die een turbulente relatie met voeding hebben. Een gezonde relatie met voeding en oké zijn met wie je bent in al zijn facetten is vandaag de dag, in de maatschappij waarin we leven, niet gemakkelijk. En tegelijkertijd zou dit een evidentie moeten zijn. Samen met jou ga ik graag (opnieuw) naar de juiste balans op zoek.

Mijn denkkader gaat uit van de cognitieve gedragstherapie in combinatie met ACT (acceptance & commitment therapy). Vervolgens maak ik zelf ruimte voor zowel intervisie als supervisie met collega's, alsook uit boeken haal ik veel inspiratie. Tot slot volgde ik verschillende opleidingen via eetexpert.

In mijn dagelijks leven ga ik zelf graag sporten (fietsen, lopen), ben ik een echte familiemens en ga ik graag op stap met vrienden.


Opleidingen

Master in de klinische psychologie  (2020, UGent)

Acceptance & Commitment Therapy en voedingstherapie


Contact:

Fien Heungens

fien.heungens@gmail.com

0499 40 03 45

keyboard_arrow_up
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x