Ik wil graag ontdekken wie jij bent, wat jou drijft en hoe jij het zou willen aanpakken.


Ik heb al meer dan 10 jaar mijn zelfstandige praktijk, eerst als diƫtiste en bewegingswetenschapper, nu als psycholoog. We gaan samen aan de slag en integreren thema's als voeding, beweging en mentaal welzijn binnen jouw context. Er is hierbij een specifiek aanbod voor mensen met een eetstoornis en sporters.

Ik ben van nature een optimist, leer graag bij en denk graag out-of-the box. Ik ben mama van Loes en Tieu en leef samen met mijn partner in crime Dries. Ik trek al eens graag mijn sportkledij aan en in de zomer kan je me ook terug vinden met een boek op het terras en liefst nog een ijsje. 

Ik heb trajecten in samenwerking met vzw Empathie en werk nauw samen met Nieuw Eetverbond. Daarnaast heb ik een uitgebreid multidisciplinair netwerk in Gent voor gerichte doorverwijzingen. 

Ik ben als onderzoeker gestart aan een nieuw project in samenwerking met KU Leuven waarbij ik een PhD voorstel uitwerk met als thema identiteit en sportidentiteit bij atleten in relatie tot hun eet- en beweegpatroon en een positief lichaamsbeeld.  


Opleidingen

Opleiding tot professionele jobcoach (2021, The Job Coach Academy)

Master in de klinische psychologie  (2020, UGent)

Acceptance & Commitment Therapy  (2020, Act Academie)

Bachelor Voedings- en dieetkunde  (2009, UCLL)

Master in de Sport- en Bewegingswetenschappen (2007, KU Leuven)


Contact:

hannaaerts@me.com

Afspraken worden bij voorkeur per mail gemaakt.
keyboard_arrow_up
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x