Iedereen moet elke dag kiezen wat te eten, hoeveel, wanneer, waar en met wie. Sommigen stellen zich daar geen vragen bij, voor anderen is dit minder evident. In het verhaal van gezonde voeding zijn enkele sleutelwoorden belangrijk: plezier, variatie, energie, matigheid, maar vooral ook mildheid voor jezelf.

Ik kan jou verder helpen naar een gezonde levensstijl. De nieuwe voedings- en beweegdriehoek geven aan welke eet- en beweeggewoonten we per dag nodig hebben en vormt de basis voor een gezond patroon. Goede of slechte voedingsproducten bestaan niet, maar de mate waarin ze gegeten worden en het evenwicht hierin bepaalt je levensstijl. Samen op weg naar een goed evenwicht waarbij je eigen verwachtingen en doelen aan bod komen vormt de basis. Geef jezelf de tijd om dit op eigen tempo te doen.

Naast je huidige eet- en beweeggewoonten worden ook andere leefgewoonten zoals slaap, stress, passies en interesses overlopen om zo sterktes in kaart te kunnen brengen en uitdagingen te kunnen formuleren die je kunnen brengen tot je eigen oplossing.

keyboard_arrow_up
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x