Iedereen moet elke dag kiezen wat te eten, hoeveel, wanneer, waar en met wie. Sommigen stellen zich daar geen vragen bij, voor anderen is dit minder evident. In het verhaal van gezonde voeding zijn enkele sleutelwoorden belangrijk: plezier, variatie, energie, matigheid, maar vooral ook mildheid voor jezelf.

De nieuwe voedings- en beweegdriehoek geven aan welke eet- en beweeggewoonten we per dag nodig hebben en vormt de basis voor een gezond patroon. Goede of slechte voedingsproducten bestaan niet, maar de mate waarin ze gegeten worden en het evenwicht hierin bepaalt je levensstijl. Samen op weg naar een goed evenwicht waarbij je eigen verwachtingen en doelen aan bod komen vormt de basis. Geef jezelf de tijd om dit op eigen tempo te doen.

Tijdens het intakegesprek maken we uitgebreid kennis. Naast je huidige eet- en beweeggewoonten worden ook andere leefgewoonten zoals slaap, stress, passies en interesses overlopen om zo sterktes in kaart te kunnen brengen en uitdagingen te kunnen formuleren die je kunnen brengen tot je eigen oplossing. Tijdens het intakegesprek wordt de werkwijze van de praktijk overlopen en kunnen we samen bepalen hoe frequent de consultaties kunnen plaats vinden. 

Voor een intakegesprek betaalt u 60 euro.

In de volgende consultaties wordt bekeken welke volgende stappen je dichter bij je doel kunnen brengen en houden.

Voor een opvolgconsultatie van 1u. betaalt u 60 euro. Voor een consultatie van 30min. betaalt u 30 euro.

Terugbetalingen:

De meeste ziekenfondsen voorzien een terugbetaling van de consultaties. U kan steeds bij uw arts of mutualiteit inlichtingen vragen over de terugbetalingsvoorwaarden.

ps: het is steeds mogelijk om met bancontact te betalen in de praktijk.


Bij het laattijdig annuleren van een consultatie (minder dan 24 uur op voorhand) of niet aanwezig zijn op de afspraak wordt de consultatie alsnog in rekening gebracht.

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x